פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

2200 הודעות
1784 תשובות מומחה

מנהלי פורום אתם ואנחנו (מכתבים למערכת אתר דוקטורס)

הפורום אינו פורום רפואי, זהו פורום משוב הנועד לתגובות שלכם הגולשים - נא לא לשאול שאלות רפואיות - לרשותכם מערכת פורומים מגוונת לצורך כך
01/04/2024 | 16:08 | מאת: דבורה

אני בת 24 ויש לי צ'יסטה בכף יד, רופא אורטופד אמר לי שזה גרדנר, וזה רק אסתטי ואם אני רוצה הוא יכול להוריד לי את זה, לאחר שבדקתי באינטרנט ראיתי שיש קשר בין זה לבין גידולים במעי הגס, השאלה האם אני צריכה להיבדק? האם אני צריכה לעבור בדיקות במעיים והאם הציסטה אכן שפירה או שזה יכול ח"ו להיות בעייתי? והאם זה אכן תורשתי? ,אשמח אם תוכלו לענות על שאלתי. תודה רבה, דבורה

שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום: https://www.doctors.co.il/forum-2608/ בברכה, צוות האתר

אפשר לפתוח קהילה של הפרעות דימוי גוף/דיסמורפיה שהן לא הפרעת אכילה? יש הרבה נושאים שנופלים בין הכסאות. תודה

11/02/2024 | 23:39 | מאת: מנחם

בעלי בן 80. נפל כשדרך על אבן ופתח את הראש. בוצע ct ונשלל דימום מוחי. הוא בנאדם פעיל, עובד, עושה ספורט. ב ct נכתב שחדרי המוח והחריצים מורחבים כביטוי לאטרופיה כללית יותר מרכזית. מה משמעות ממצא זה? אין בעיות זיכרון או בעיות אחרות. תודה

שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "גריאטריה" בלינק: https://www.doctors.co.il/forum-2984/ בברכה, צוות האתר
27/01/2024 | 21:44 | מאת: רחל

שלום, תינוק בן שבועיים , יונק. במשך מספר ימים נשמע מתלונן וחשבנו שמדובר הגזים בגיל שבועיים הופיע חום 38.7 בחדר מיון אובחן עם דלקת בדרכי השתן והוחל בטיפול אנטיביוטי לווריד. לאחר אולטרסאונד נאמר שיש הרחבה בשני הצדדים אך בצד ימין הרחבה משמעותית. ונקבע שיש לו דלקת כליות. מציינת שבוצעו שתי סקירות מערכות שהיו תקינות. מה יכולה להיות הסיבה? עד כמה המצב מסוכן? מחכה לתשובה. בתודה מראש

שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום לפורום "רפואת ילדים" https://www.doctors.co.il/forum-31/ בברכה, צוות האתר
26/01/2024 | 09:01 | מאת: אביבית

שמי אביבית, הבת שלי קיבלה תשובת פרוגסטרון 0.98 האם זה תקין או לא ? היא בת 3 ו8 חודשים. מה הערך שצריך להיות ? מה הטווח בבנות מגיל 3.

שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים" https://www.doctors.co.il/forum-277/ לפורום "רפואת ילדים" https://www.doctors.co.il/forum-31/ בברכה, צוות האתר
08/01/2024 | 14:10 | מאת: רמות IGF-1 גבוהות

שלום רב הילד שלי בן 14 מטופל בהורמון גדילה כשנה וחצי מאז גיל 12.5 אחרי שהיה בגיל 12.5 באחוזון 2 בגובה כאשר תבחין תגר להורמון גדילה היה תקין מאז הגיב יפה לטיפול וכעת בגיל 14 הגיע ל153 ס"מ לאחוזון 9 בגובה כאשר המינון האחרון היה של 1.65 מג ליום במשך החצי השנה האחרונה אבל בבדיקת דם נוכחית רמת IGF-1 הגיע ל-82 והבנתי שזה קצת גבוה והערך התקין הוא לא יותר מ-70 לגיל שלו השאלה: האם כדאי להוריד מינון נניח ל-1.5 מג ליום? זה אמור להוריד את רמות הIGF-1? הורדת המינון לא עלולה לפגוע בהתקדמות היפה שהילד עשה בשנה האחרונה באחוזון הגובה עקב הטיפול בהורמון גדילה? תודה רבה

שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "אנדוקרינולוגיה והפרעות בגדילה בקרב ילדים" בלינק: https://www.doctors.co.il/forum-277/ בברכה, צוות האתר
03/01/2024 | 08:27 | מאת: פרי

בעלון המצורף לכדור רשום שתרופה זו אינה מיועדת למבוגרים מעל גיל 60. אני בת 66 והרופא גם לא שאל אותי בת כמה אני. גם מצויין שיש לקחת את הכדור 10 ימים והמרשם שנתן לי הרופא הוא על 14 יום. האם להמשיך לקחת?

שלום זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "יעוץ תרופתי" https://www.doctors.co.il/forum-2202/ בברכה צוות האתר
01/01/2024 | 22:56 | מאת: מירה

לפני מספר שעות התחיל לי טנטון בעיקר באוזן אחת עם ירידה בשמיעה. עד כמה דחוף להגיע למיון? קבלתי הפניה מהרופא במוקד הטלפוני

שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "סחרחורת וטינטון" https://www.doctors.co.il/forum-3010/ בברכה, צוות האתר
16/11/2023 | 10:58 | מאת: דניאלה

שלום, אני נוטלת מירו 15 מג' כשנתיים. מעוניינת ומרגישה שיכולה להגמל. האם אפשר להפסיק באחת או עדיף בהדרגה, יום כן יום לא? תודה, דניאלה

שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה" https://www.doctors.co.il/forum-1303/ בברכה, צוות האתר

בעקבות נימול כפות רגליים ותפקוד ירוד בemg רגליים התקבלה תוצאת ana. Bord-1:40, ana pattern-specked, dan(ds) ab-תוצאה<1, ssb(la) single תוצאה<0.2, rnp-3.8,ssa(ro)single תוצאה<0.2 מה אומרות התוצאות? מיועדת גם לemg ידים. תור לשמיעת הסבר יהיה רק בעוד 3חודשים!!!!

שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורום "כף רגל וקרסול" https://www.doctors.co.il/forum-3907/ בברכה צוות האתר

האם את סכרתית ? יש תופעות כאלה לאנשים סכרתיים סוג 2 חטולית

07/09/2023 | 19:35 | מאת: חטולית

בכל פעם שאני צריכה להכנס לפורום של אודי בונשטיין או לפורום נפגעי תקיפה מינ אני חייבת לעבור איבחון של תמונות גם כשאני נכנסת כמעט כל יום ממש מטריד כי קשה לי הכתיבה תודה מראש חטולית

שלום, אבחון התמונות נועד למנוע מבוטים לשתול הודעות לא ראויות בפורומים של אתר דוקטורס. בברכה צוות האתר
11/08/2023 | 15:00 | מאת: שאלי

שלום רב איך אפשר להעביר תמונה לעיון רופא בנושא במחלות זהומיות ?

שלום אפשר להעלות תמונה לאתרים שמכילים קבצים אלו ובפנייה לרופא בפורום לצרף לינק לקובץ בברכה צוות האתר
24/07/2023 | 00:41 | מאת: מישהו

למה הורדתם תפורומים של השינה שהיו פעם זה לא בסדר שאין איש מקצוע לדבר איתו

שלום, הפורומים לא הורדו, ניתן להיכנס לכל אחד מהם, לבצע חיפוש לפי נושא ולקרוא שאלות ותשובות רלוונטיות. אנו תמיד מנסים לאייש את הפורומים שאנשי מקצוע שיוכלו לתת מענה לגולשי אתר דוקטורס. בברכה, צוות האתר.
16/07/2023 | 10:21 | מאת: ליה

צוואר מדמם במגע. בדיקת פאפ מלפני שנה תקינה וגם קולפ' , במהלך קולפ' שבוצע אצל דר ליאת בנימין בוצעה מריחה של חומר שצמצם את האקטורפיון בערך פעמיים. משתמשים בהמלצתה בחומר סיכוך לצמצם את הסיכוי לדימום. עכשיו שוב נקלח פאפ ליתר בטחון למרות שהרופאה ראתה את האקטורפיון ונקבע תור לקולפ' . מה ניתן לעשות עוד למנוע את הדימום? (נאמר לי שיש אפשרות לצרוב בלייזר אך לא מעוניינת כי זה יכל לגרום ללידות מוקדמות) הבנתי שזה תקין וזה בסדר אך כל פעם שזה קורה , היתה תקופה שהדימום ממש פחת ולאחרונה חזר שוב להיות קצת יותר... האם כדאי להמשיך לעקוב בקולפ' ולצרוב עם החומר? כי זה הצטמצם מפעם לפעם.. וזה יכול להיעלם.?

שלום, פורום זה אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים בעוסקים ברפואת נשים: https://www.doctors.co.il/all-1999/ בברכה, צוות האתר
21/05/2023 | 22:48 | מאת: גלי

פוד מאפ לא עוזר, וגם קולוטל,מודאל ו50 מ"ג נורטילין שאין להשיג. פיתרון

שלום זהו אינו פורום רפואי, יש להפנות את השאלה לאחד מהפורומים המקצועיים: https://www.doctors.co.il/all/ בברכה צוות האתר
02/04/2023 | 19:00 | מאת: 9

למה אין ייעוץ של רופא שינה אצלכם בפורומים זה לא בסדר !!!! זה כבר הרבה זמן ככה ולאף אחד לא אכפת בכלל !!!!!

שלום, 1. ניתן לעיין בשאלות ותשובות שניתנו בעבר בפורומים שעוסקים בבעיות שינה 2. במידה ובעיות השינה נובעות ממתח נפשי ניתן לפנות לפורומים כאן https://www.doctors.co.il/all-2020/ 3. במידה ובעיות השינה נובעות מבעיה רפואית, למשל בעיות נשימה, אז ניתן לפנות לאחד מהפורומים המקצועיים לדוגמא, פורום מחלות אף אוזן גרון https://www.doctors.co.il/forum-5765/ חג שמח צוות האתר
21/01/2023 | 21:28 | מאת: בחור

אתם מתכוונים לעשות מתישהו פורום של תפקוד קוגנטיבי/זכרון ? כי אין כזה

שלום, לצערנו אין כרגע איש מקצוע לאיוש פורום בתחום זה. בברכה, צוות האתר
14/01/2023 | 11:11 | מאת: מישהי

למה אין פורום פסיכיאטריה +פסיכולוגיה אבל שלא עושים סלקציות על שאלות

שלום, יש מספר לא מבוטל של פורומים של בריאות הנפש באתר דוקטורס ובאף אחד מהם אין סלקציה. יש 2 פורומים שבהם השאלות שעולות, נתונות לאישורו של מנהל הפורום וזאת בשל רגישות לכלל המשתתפים. ניתן לעיין במבחר הפורומים כאן: https://www.doctors.co.il/all-2020/ בברכה צוות האתר
14/12/2022 | 16:33 | מאת: דן

שלום רב 1)מצורפים קישורים שתראה שעולים חצאי דפים . https://ibb.co/rf3Yt5v https://ibb.co/wJh5dxr https://ibb.co/6Y2LBLf 2)לא הבנתי איך עורכים הודעה 3)שבוע שבועיים שרופא יענה זה סביר חוץ מרופא השיניים שעונה מיד יש רופאים שמזלזלים חודש ויותר או לא מתחשק להם לענות ופוסחים על הודעות שאנשים כנראה מצפים בקוצר רוח לתשובה ולבסוף רואים שפסח אליהם (וזה לא רק בפסח) תודה

שלום 1. מהקישורים ששלחת נראה שיש לך בעיה ברזולוציית מסך או בדפדפן 2. לא ניתן לערוך הודעה 3. אנו משתדלים לעקוב שהמענה בפורומים יעמוד בזמנים. בברכה צוות האתר
13/12/2022 | 17:21 | מאת: דן

שלום רב האתר פעם עולה פעם רואים רק שליש מהדף או פחות . אי אפשר לערוך את ההודעה שכתבתי ורוצה לשנות או למחוק לא נותן צריך למחוק ולהתחיל מחדש . ועוד ועוד נא תיקונך . שלא נדבר לפעמים צריך לחכות שנבריא עד שכבוד הרופא יענה להודעה - נא טיפולכם

שלום, 1. ראיית שליש מהדף - ערכנו בדיקות ואין אנו מוצאים תקלה בנראות האתר 2. הודעה שנכתבה ונשלחה לא ניתנת לעריכה. מה שכן ניתן לעשות, הוא להוסיף עוד הודעה עם תיקון 3. מנהלי הפורומים בדוקטורס עושים את מרב המאמצים לענות לגולשים בזמן סביר. יש לקחת בחשבון שהם עובדים ועמוסים. בברכה, צוות האתר.
21/08/2022 | 09:54 | מאת: יוסי

תוצאות חיפוש עבור "אני בן 74 בריא אבל עם עודף משקל (של 14 ק"ג) רוצה כל הזמן לישון ,כל דבר מרדים אותי,רק כשאני נוהג אני מרוכז." מה אפשר לעשות?

שלום זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום "הפרעות עוררות, שינה ועייפות" https://www.doctors.co.il/forum-5284/ בברכה צוות האתר
22/06/2022 | 23:41 | מאת: זוהרה

אני בת 58 ויולה בסרטן לימפומה .סיימתי טיפולים לפני חודש וחצי הבת של האחיינית שלי בת שנה וחודש קיבלה חיסון מחומש חצבת ופוליו.אני מקפידה על מסכה לא מרימה אותה והגיינה. כמה זמן עליי להתרחק ממנה כדי שלא אדבר חלילה?

שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לפורומים הבאים: https://www.doctors.co.il/forum-312/ https://www.doctors.co.il/forum-2588/ https://www.doctors.co.il/forum-5778/ בברכה צוות האתר
18/05/2022 | 13:03 | מאת: חוששת

שלום דוקטור, אני כחודשיים לאחר לידה, חזרתי לקחת גלולות יאז פלוס אותם לקחתי לפני ההריון בהמלצת הרופא שלי. אני באמצע החפיסה הראשונה ויש לי דימום בצבע אדום בהיר מאוד האם זה תקין ? זה יחלוף ? למה לשים לב ? בנוסף, לעיתים הייתי נוהגת לחבר 2 חפיסות של גלולות, אני נוסעת לחופשה ורוצה לחבר גם עכשיו השאלה האם זה בסדר בחפיסה ראשונה לאחר לידה ? האם יש חשיבות בלתת לגוף להתנקות או שלא משנה ? תודה רבה

שלום, זהו אינו פורום רפואי. את יכולה להפנות את שאלתך לפורום "גלולות ואמצעי מניעה" : https://www.doctors.co.il/forum-3295/ או פורום "הריון ולידה" : https://www.doctors.co.il/forum-2065/ בברכה צוות האתר
18/05/2022 | 08:20 | מאת: חוששת

שלום דוקטור, אני כחודשיים לאחר לידה, חזרתי לקחת גלולות יאז פלוס אותם לקחתי לפני ההריון בהמלצת הרופא שלי. אני באמצע החפיסה הראשונה ויש לי דימום בצבע אדום בהיר מאוד האם זה תקין ? זה יחלוף ? למה לשים לב ? בנוסף, לעיתים הייתי נוהגת לחבר 2 חפיסות של גלולות, אני נוסעת לחופשה ורוצה לחבר גם עכשיו השאלה האם זה בסדר בחפיסה ראשונה לאחר לידה ? האם יש חשיבות בלתת לגוף להתנקות או שלא משנה ? תודה רבה

שלום, זהו אינו פורום רפואי. את יכולה להפנות את שאלתך לפורום "גלולות ואמצעי מניעה" : https://www.doctors.co.il/forum-3295/ או פורום "הריון ולידה" : https://www.doctors.co.il/forum-2065/ בברכה צוות האתר
15/02/2021 | 22:31 | מאת: רועי

פרסמתי הפורום מחלות זיהומיות שאלה לפני מספר דקות, האם אפשר למחקה בבבקשה? תודה מררק

שלום ההודעה הוסרה מהפורום בברכה צוות האתר

1. האם על פ עצוב המחקר המופיע בהודעת גיוס המשתתפים בפיתוח החיסון של פייזר-ביונטק https://www.clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728 ניתן להסיק שהחיסון בטוח לבני 70+ שכלל לא נבדקו במינון גבוה? 2. מה הינון שניתן כיום כחיסון ביחס למינון בניסוי- מתון/גבוה? 3.האם אתה ראית את תוצאות המחקר של פייזר וחושב שהחחשות של ד"ר הרן מופרכים? רב תודות מראש

שלום, זהו אינו פורום רפואי, יש להפנות את השאלה לפורום "מחלות זיהומיות" : https://www.doctors.co.il/forum-312/ בברכה צוות האתר
22/01/2021 | 09:32 | מאת: חטוליתוש

מה קורה שוב בפורום של אודי בונשטיין למה לא עולןת הודעןות ?? שוב יש באג ? כל פעם הבאג הזה מרעיד את המקום הזה שחשוב כל כך לכולם.. אז מה יהיה ?? לטיפולכם חטוליתןש

שלום אין בעיה להכניס הודעות, ההודעה שלך מ 9:29 נכנסה ועוד הודעות עלו, אודי עדיין לא אישר אותן לעלייה לפורום. בברכה צוות האתר
22/01/2021 | 13:05 | מאת: חטוליתוש

תודה רבה שבת שלום

06/01/2021 | 07:11 | מאת: חטוליתוש

פשוט לאאא הנה שוב נסיתי כעת ממש להעלות הודעה אצל אודי בונשטיין ושוב לא עלתה למה אחרים כן מצליחים ואני לאאא ?? חטוליתוש באמת שקשה איתכם ממש קשה חטוליתוש

שלום, ערכנו בדיקה ואין בעיה להכניס שאלות לפורום. אנא בדקי שאת מקלידה שם משתמש וסיסמה נכונים. בברכה צוות האתר
03/01/2021 | 10:00 | מאת: בדיקת מערכת 2

בדיקת מערכת

מענה לבדיקה מענה לבדיקה מענה לבדיקה
31/12/2020 | 11:36 | מאת: חטוליתוש

חשבתי שכבר התגברתם על הבאג אך מסתבר שלא אצל אודי בונשטיין עדיין המון פעמים הודעות לא עוברת נוטפאונד ..והודעות ארוכות ממש ממש לא.. כמה פעמים צריך לכתוב כדי שהודעה תעלה ? האמת שכבר התיאשתי מכם !! ואני לא היחידה שמעלה את הטענה הזו שם בפורום מה יהיה ? מתי כבר הכל יסודר סופית ? רוצים שלא נכנס ונכתוב שם ? חטוליתוש מיואשת נורא

03/01/2021 | 07:54 | מאת: חטוליתוש

והבוקר גם בפורום נפגעות תקיפה מינית נסיתי לענות להודעה שנכתבה ומה? כמובן התסריט הידוע מראש חשבתי לתומי שהודעות ארוכות לא עוברות אך התבדתי כן עברו רק לא אלו שלי !!! באמת שכבר אין לי מילים !! הלכתי...רק בגללכם !!

הנושא בטיפול בברכה צוות האתר
28/12/2020 | 18:07 | מאת: חטוליתוש

משעה 117.10 העלתי הודעה אצל אודי בונשטיין והיא נשארה תקועה עד עכשיו כי היה כתוב נוטפאונד וכדי לכתוב לכם נאלצתי לצאת מתוך ההודעה ועדיין אתם אומרים שאין בעיה ?

התקלה בטיפול צוות האתר
27/12/2020 | 20:43 | מאת: חטוליתוש

למה הודעות לא עולות חטוליתוש

27/12/2020 | 20:44 | מאת: חטוליתוש

כל הזמן כותה נותפאונד והודעות לא עולות

שלום ערכנו בדיקה ואין בעיה להכניס הודעות לפורום בברכה צוות האתר
28/12/2020 | 13:44 | מאת: חטוליתוש

לא מדובר על הפורום שלכם אלה על פורומים אחרים כמו נפגעות תקיפה מינית..אתמול נכנסתי לא הצלחתי להכניס שום הודעה ולא שום תגובה כך גם אצל אודי בונשטיין... עד מתי ? בבקשה ?

28/12/2020 | 16:50 | מאת: חטוליתוש

כעת נכנסתי ותגובה להודעה שלי נקלטה תודה רבה לכם מקווה שכך ימשיך חטוליתוש

19/11/2020 | 17:36 | מאת: חטוליתוש

יש בפורום נפגעות תקיפה מינית..... שואלת האם יש אפשרות לעזור לה באיזושהיא דרך ..להפנות אותה למישהו שכן יתן לה מענה חבל עליה ולי אין דרך אפילו לחשוב מה להציע כדי לעזור את עזרתכם בבקשה באם זה אפשרי תודה רבה חטוליתוש

19/11/2020 | 20:22 | מאת: חטוליתוש

ובכן ?? יש כבר משהו להציע לה ?

שלום, עם כל הרצון הטוב, זה לא בתחום בו עוסק האתר. בברכה צוות האתר
14/10/2020 | 14:23 | מאת: חטוליתוש

בפורום נפגעות תקיפה מינית ואין אפשרות לקרא מה שכתבו שם הבנות ? חטולית

הועבר לבדיקה וטיפןל של התכנות צוות האתר
התקלה טופלה צוות האתר
15/10/2020 | 17:24 | מאת: חטוליתוש

תודה רבה מעריכה מאוד חטולית

16/08/2020 | 05:37 | מאת: חטוליתוש

כעת הודעה ממני לאוד בונשטיין רק תאשרו לי שהתקבלה בבקשה חטוליתוש

16/08/2020 | 18:03 | מאת: חטוליתוש

תודה כבר ראיתי שעלתה תודה אני

07/07/2020 | 15:03 | מאת: חטוליתוש

האם בימים ראשון ושני לא עלו שום הודעות אצל אודי בונשטיין ?? מוזר הדבר שכן מעורר דאגה אשמח לתגובה מכם חטוליתוש

שלום לא עלו שאלות בראשון ושני, היום כן, בהמתנה לאישורו. צוות האתר
07/07/2020 | 21:04 | מאת: חטוליתוש

תודה רבה

27/05/2020 | 10:30 | מאת: חטוליתוש

היכן לוחצים להגדלת הכתב עזרה בבקשה חטוליתוש

במסך מצד ימין, חיד הלוגו יש את הסימן העגול של הנגשה לנכים, לחיצה עליו פותחת אופציות, אחת מהן היא התאמה לכבדי ראייה. בברכה צוות האתר
27/05/2020 | 17:10 | מאת: חטוליתוש

נכון אך לא הגדיל לי את הכתב תודה חטולית

הועבר לטיפול התכנות בברכה
לחיצה במקלדת על ctrl ו- + +ctrl מגדילה את הכתב בברכה
31/05/2020 | 17:32 | מאת: חטוליתוש

ואם זה דרך הפלפון? לא הצלחתי 🤔🥴😒 כל כך קשה לי לא יודעת אייך להגדיל את הכתב חטוליתוש

תלוי במכשיר הסלולרי שלך, בדר"כ עם שתי אצבעות על המסך מבצעת תנועה שמרחיבה. בברכה
05/06/2020 | 08:30 | מאת: חטוליתוש

תודה רבה מסתבר שבסוף ההגדלה של נכתב אינה נעשית בהגדלת שתי אצבעות על המסך אלה דרך האינטרנט..כבר עזרו לי בכך בכל מקרה מודה לכם על עזרתכם שבת שלום חטוליתוש

04/05/2020 | 16:08 | מאת: חטוליתוש

מנסה לעזור למישהי נפגעת תקיפות מיניות רבות להפנות אותה למרכז שלהם רק לא זוכרת את המספר שלהם ..האם זה 1222* או שאני טועה עזרה פליז חטוליתוש

קו הסיוע לנפגעות תקיפה מינית: 1202 בברכה
05/05/2020 | 16:47 | מאת: חטוליתוש

תודה רבה

26/03/2020 | 00:38 | מאת: חטוליתוש

ישנה הודעה מוזרה נא לבדוק חטוליתוש

ההודעה הוסרה בברכה
26/03/2020 | 01:12 | מאת: חטוליתוש

תודה רבה לילה טוב חטוליתוש

26/02/2020 | 23:23 | מאת: חטוליתוש

ישנה הודעה לא מתאימה אבקשכם למחוק אותה חטוליתוש

ההודעה הוסרה צוות האתר
26/02/2020 | 23:38 | מאת: חטוליתוש

רוב תודות חטולית

15/12/2019 | 00:06 | מאת: ריקי

ב 8/18 חום למשך חודש. תגובה סימפטומתית לקורטיזון. טופלתי במשך שנה בפרדניזון. במשך כל אותה השנה וכיום בדיקת Comlement C4 גבוהה 63. C3 בסדר. לימפוציטים 48 מה אומרים ערכים אלה ומה עלי לעשות? רופאת משפחה אינה יודעת.

שלום זהו אינו פורום רפואי, אנא הפני שאלתך לאחד מהפןרומים המקצועיים באתר: https://www.doctors.co.il/all/ בברכה צוות האתר
23/10/2019 | 12:26 | מאת: .במבי פצוע..

שלום לכם, שלחתי מייל לכתובת שציינתם ובו שוב בקשתי בעניין הבאג המתמשך בפורום פסיכולוגיה קלינית של 'שבעים התווים' באג שלא מאפשר לשלוח את ההודעות. שלחתי גם צילומי מסך של הדף עם הבאג המופיע.. מבקשת מאוד שתסדירו ותסירו את הבאג הזה שלא מאפשר לשלוח הודעות .. ההודעות שנשלחות לפורום זה מושקעות והתסכול על כך שאין אפשרות לשלוח הוא גדול מאוד.. הבנתי מחברותיה לפורום שגם הן נתקלות בבאג הזה שוב ושוב .. הבאג הזה פוגע משמעותית ההתנהלות התקינה של הפורום.. אנא,עזרו ושחררו את הבאג הנ"ל בברכה, במבי

שלום, שימי לב שבכותרת ההודעה יש דרישה ל20 תווים אבל אין זה המקום להכנת מלל שעולה על 70 תווים. זאת אומרת, בכותרת 20 תווים ובתוכן ההודעה מלל חופשי לא מוגבל בברכה

שלום לכם, ראשית,מודה על הניסיון לפתור את הבאג. שנית, מבקשת להבהיר שאני וחברותי לפורום אכן פועלות לפי ההוראות, כלומר, בכותרת מקלידות 20 תווים ,בדיוק כפי הנדרש (ולא מקלידות 70 תווים כפי שאולי הבנתם). בגוף ההודעה אכן אנחנו מקלידות חופשי.. שוב מבקשת להבהיר : אני וחברותי לפורום עושות ופועלות בדיוק !!!! לפי ההוראות שלכם ולמרות זאת, כשאנחנו לוחצות על המלבן הירוק לא מתאפשר לשלוח את ההודעות ומופיע הכיתוב האדום לגבי 70 תווים בכותרת... שלחתי מייל וקיבלתי מענה דומה למענה שקיבלתי פה מגב' נויה ברקוביץ .. אני פונה אליכם שוב ומבקשת, אנא, בדקו שוב ... יש באג !!!!!! יש באג שלצערי ולצערן של חברותי עדיין לא עליתם עליו, אך דעו לכם שיש באג !!!! והבאג הזה פוגע באופן משמעותי באופן התנהלותו של הפורום היקר הזה שאתם מפעילים כבר שנים ואותו מנהל ד"ר אודי בונשטיין ביד רמה,במקצועיות ,באנושיות ובמסירות רבה כבר 11 שנים.. אנא מכם, אל תתנו ידכם לפגיעה קשה זו בפורום... בדקו שוב..אכן מדובר באתגר עבורכם.. בבקשה מכם, 'הרימו את הכפפה' ובדקו באופן יסודי.. יש באג בפורום הזה (פורום פסיכולוגיה קלינית) !!!!! בברכה ובתקווה שאכן תבדקו ותמצאו ,ותתקנו ותסירו את הבאג שקיים !!! במבי

24/10/2019 | 13:11 | מאת: חטוליתוש

במבי פצוע אינה היחידה שמתלוננת על הבאג הזה ישנן עוד בנות שמתלוננות והיא לא חדשה כאן בפורום היא יודעת היטב על מה היא מתלוננת אז אולי באמת הגיע הזמן לבדוק את הענין לעומק ?? כמה מתלוננות צריכות לכתוב לכם תלונות שכבר נמשכות המון זמן 10 20 50 באמת !! חטולית

שלום במבי קיבלה למייל התייחסות עניינית לתלונה ולצילומי מסך ששלחה. הנושא נבדק לעומק וכל תלונה זוכה להתיחסות. בברכה
22/10/2019 | 14:52 | מאת: חטוליתוש

לא מצליחה לקרא למה הכתב הצתמצם קטן כל כך מה עושים להגדיל

22/10/2019 | 14:53 | מאת: חטוליתוש

מצאתי..

17/10/2019 | 09:13 | מאת: חטוליתוש

בפורם נפגעות תקיפה מינית מופיעה הודעה מוזרה ומטרידה נא לטיפולכם.. חטולית

שלום ההודעה הוסרה חג שמח צוות האתר
17/10/2019 | 10:36 | מאת: חטוליתוש

תודה רבה חג שמח חטולית

15/10/2019 | 22:02 | מאת: רבינוביץ

מדוע בקורות חיים אצלכם על ד"ר רון נמרוד מצויין שהוא מנהל תחום אורטופדיה בהלל יפה -כבר שנתיים שהוא לא נמצא שם

שלום הנושא בבירור חג שמח צוות האתר
02/10/2019 | 12:08 | מאת: חטוליתוש

שמתי לב בתקופה האחרונה שלצד הסמל שלכם זאפ דוקטורס מידי פעם מתחלף שם הציור.. נחמד מאוד..✍👍👍👍 עכשיו יש תפוח זהוב..בדבש חטולית

נכון שנה טובה צוות האתר
22/09/2019 | 02:22 | מאת: חטוליתוש

משו מוזר קורה בפורום של פסיכולוגיה קלינית ... לא עלו הודעות של דר בונשטיין כבר מיום רביעי .. לא חדשות ולא הודעות שהוא כתב ..ענה יש לכם מושג אם זה באג או שקרה משהו חס וחלילה לדר בונשטיין מדאיג מאוד חטולית

שלום ראי הודעה של אודי בפורום https://www.doctors.co.il/forum-6/message-1203867/ בברכה
19/09/2019 | 17:09 | מאת: .במבי..

שלום לכם, אני משתתפת קבועה כבר למעלה מ 10 שנים בפורום פסיכולוגיה קלינית שמנהל ביד רמה ,במקצועיות ואנושיות רבה ד"ר אודי בונשטיין. לפני זמן מה שידרגתם את האתר.. מאז שערכתם את השינויים אני נתקלת בבעיה שחוזרת על עצמה שוב ושוב.. אני ממלאה את שדות החובה: * שם/ניק *כותרת *הודעת תוכן כשאני לוחצת על המלבן הירוק של 'שלח' לא מתאפשר לי לשלוח ומופיע כיתוב בצבע אדום בו אני מתבקשת למלא בכותרת עד 70 תווים .. אני עושה כפי שאני נדרשת ומנסה לשלוח אך שוב אינני מצליחה לשלוח וההודעה האדומה בעניין 70 התווים חוזרת שוב ושוב .. ואני בכל פעם נשמעת להוראות ומוחקת את הכותרת שכתבתי ומנסה מילים/תווים וכו להכניס לכותרת אך לשווא... ההודעות שאני כותבת בפורום מושקעות וגורמות לי לתסכול שוב ושוב על כך שאינני מצליחה לשלוח הודעות.. בבקשה מכם, אנא תקנו את באג 70 התווים.. בברכה, במבי

שלום אנא שימי לב... בכותרת ההודעה יש למלא לפחות 20 תווים לא 70, הנושא נבדק ולא נמצאה תקלה. בברכה

דוקטורס שלום מצטרפת לבמבי אכן יש בעיה ולא רק במבי נתקלת בה כן יש את ההודעה על ה20 אבל הרבה פעמים יש את השבעים תוים ..... ואז צריך למחוק הכל לצאת מהמערכת ולנסות שוב די מתסכל תבדקו שוב ,במבי היא בהחלט לא היחידה

שלום נערכה שוב בדיקה ולא נמצאה תקלה. כל עוד ממלאים 20 תווים בכותרת ההודעה עולה ללא בעיה. במידה ושוב מופיעה התקלה אנא שלחו תיאור התקלה + צילום מסך למייל: [email protected] בברכה
29/06/2019 | 01:10 | מאת: צלקת בגיל 35

צלקת שתתכן עקב תיקון ברית - הסרת גשר עור אני בחור בריא בן 35+ אני שוקל לעבור ניתוח להסרת גשר עור (תיקון ברית מילה). האורולוג בבית חולים הזהיר אותי שהצלקות אחרי הפעולה עלולות להיות לא אסתטיות יותר מהגשר עצמו. קשה לי לאמוד ולהבין כמה גרועה יכולה להיות הצלקת בהשואוה לגשר העור. שאלת תם/קיטבג: לא הצלחתי למצוא תמונות בגוגל לגבי "צלקת ברית מילה", "צלקת כירורגיה פין", "צלקת פין". יש חיפוש אחר שאוכל לעשות בגוגל כדי להסיק או לבחון מהי צלקת באזור זה? 3) קראתי פוסט של בחור שעבר את הניתוח בגיל 22. ואני אשמח לתשובות לשאלות שהוא מעלה: תוך כמה זמן צפויים להינמס התפרים? מתי אוכל לחזור לקיים יחסים ולתפקד מינית? האם הניתוח יפגע בתחושה שלי ובעצבים הרגישים בחלק העליון של איבר המין? האם אחווה כאב משמעותי במהלך זקפות לילה/בכלל ואף אתעורר בשל כך? האם רצוי להשאיר את המקום מאוורר או עטוף בתחבושת? האם כדאי למרוח משחה אנטיביוטית באזור התפרים? אתמול עברתי ניתוח להסרת גשר עור מהגלנס. אורך הגשר- ס״מ 1 בלבד. אני בן 22 ובריא בדר״כ. רציתי לשאול בדבר ההחלמה מהניתוח. כעת איבר המין נראה די רע..כל החלק התחתון של הכיפה (באזור הניתוח בלבד) בעל מרקם ומראה גבשושי ושלא תואם את מראה שאר האיבר. האם המצב ישאר כך או ששמא העור גדל מעל התפרים ויוצר טקסטורה נורמלית?

שלום, זהו אינו פורום רפואי, אנא הפנה שאלתך לפורום "אורולוגיה" https://www.doctors.co.il/forum-3321/ בברכה,
21/06/2019 | 21:19 | מאת: אביב

שוב הודעה טרולית של שיימינג ....אם תוכלו להסיר אותה תודה

22/06/2019 | 16:33 | מאת: אביב

מכוון שאת תסירו מתווספות הודעות הכוונה להודעה עם הכותרת באנגלית של ירדן . ולא הגיע הזמן לטפל בכותב ברצינות ....זה לא פעם ראשונה הוא/היא כתבו גם בתפוז בזמנו .תודה

ההודעה הוסרה בברכה
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > ... 44