נגישות
נגישות

ראקיוטן וחטטים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

03/09/2005 | 16:22 | מאת: שיר

שלום ד"ר אשר יהב שמי שיר, התייעצתי איתך לפני שבוע בקשר לראקיוטן פעם שניה, ברצוני לשאול דבר נוסף. יש לי כל מיני חטטים קטנים ויחסית שיטחים אך עדיין ניראים לעין שנוצרו עקב הטיפול הראשון. כעת אני לפני הטיפול השני, שאלתי האם הראקיוטן שאני אקח הפעם יכול "לתקן" את המצב ולהשטיח את החטטים הללו? תודה מראש, שיר.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור