מולסה
דיון מתוך פורום נטורופתיה
נאמר לי שהמולסה הנמכרת בבתי הטבע עוברת תנהליך חימצון האם זה נכון? האם יש לך תוצרת מומלצת? מה זה אומר על איכותה/ טעמה? שאלה נוספת- כיצד ניתן לתת לתינוק מאש? ובאיזה כמויות לבן 10 חו'- על מנת לא להכביד לו על הקיבה יותר מדי?
לקריאה נוספת והעמקה
אורה שלום לא שמעתי על תהליך החימצון של המולסה, אבל יש חברות המוסיפות למולסה גופרית. חפשי את הסוג אבל כתוב "לא מגופרתת". לתינוק בן 10 חודשים את יכולה לעשות מרק ירקות ולהוסיף את המאש עד ריכוך ואח"כ להעביר את הכול בבלנדר. תני לו מנה אחת ביום וראי אם אין לו גזים מרובים או אי נוחות בבטן. בהצלחה