דרכי הנשימה העליונות...המשך

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

06/01/2004 | 12:35 | מאת: שירי

תודה על התשובה. רציתי לשאול כיצד להכין את המיץ של דבש+בצל+שום. אין לי מטחנה, האם יש דרך פשוטה? לגבי המי מלח, כיצד להכין ובאיזה ריכוז? אניט סובלת מליחה צמיגית שגוגרמת לי לתחושת מחנק. תודה, שירי

לקריאה נוספת והעמקה
06/01/2004 | 18:16 | מאת: רויטל ברמן

את יכולה להכניס למעבד מזון בצל ושום, לטחון טוב, ולהעביר את התוצרת דרך חיתול ע"מ להפריד את הנוזלים ואותם לערבב עם דבש. מאידך גיסא אינני רואה פסול בלאכול גם את המוצקים... אגב, את גם לא חייבת להוסיף דבש, זה מעולה אם לוקחים בצל ושום קצוצים דק עם קצת שמן זית, מלח ופלפל על פרוסת לחם שיפון מלא (אשר לא מכיל חיטה בכלל) שגם הוא מייבש ליחה. סבא שלי היה מכין לנו את זה , יאמי. מי מלח - 1/2 כפית עד כפית בכוס מים רתוחים, נותנת לזה להצטנן ואת זה את יכולה גם לטפטף לאף וגם לגרגר - אם יש דלקת בגרון. חשוב מאוד - המנעי לחלוטין מסוכרים, קמח לבן, מוצרי חלב ופרות הדר עד שמתייבשת הליחה. תרגישי טוב.

06/01/2004 | 20:28 | מאת: לילך נהרי

שירה שלום את הבצל והשום את מגרדת בפומפיה, סוחטת דרך מסננת ומערבבת עם הדבש. מי המלח צריכים להיות פושרים בטמפרטורת הגוף, כך שמים חמים מהברז יספיקו. המינונים הם כפית לכוס מים. בהצלחה!

מנהל פורום נטורופתיה