לחם פומפרניקל

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

17/11/2003 | 00:16 | מאת: בנצי

מאלו מרכיבים עשוי לחם פומפרניקל והאם הוא עדיף על לחמים כמו לחם שיפון מלא או לחם חמניות? תודה

לקריאה נוספת והעמקה
17/11/2003 | 19:05 | מאת: רויטל ברמן

שלום בנצי, לחם פומפרניקל עשוי מקמח שיפון מלא אך בהרכב קצת שונה. הוא עדיף בהחלט על לחמים אחרים גם מבחינה תזונתית וגם גליקמית (מעלה פחות מהר את רמות הסוכר בדם. לחם שיפון מלא הוא אפילו עדיף, וכך גם לחם עם סיבים של שיבולת שועל או לחם דגנים. כל טוב.

מנהל פורום נטורופתיה