נבט חיטה ופישתן טחון

דיון מתוך פורום  נטורופתיה

13/09/2003 | 10:44 | מאת: נתן

אני לוקח מידי יום כפית פישתן טחון וכפית נבט חיטה, האם נכון לשלב אותם? 1. יש לציין את הפישתן הטחון אני לוקח עבור אומגה 3. 2. האם נבט חיטה מומלץ כמקור טוב לויטמיני B ? 3. קראתי שפישתן טוב לעצירות, האם גם נבט חיטה טוב?

14/09/2003 | 09:38 | מאת: לילך נהרי

נתן שלום אין בעיה עם השילוב. אכן נבט חיטה מצוין כמקור לויטמיני B וכמו כן הוא עשיר בויטמין E. חשוב שהפשתן הטחון יהיה טחון טרי. כדי לקנות פשתן שלם ולטחון כמות קטנה בבית (במטחנת קפה) ולשמור במקרר, אחרת השומן מתחמצן ואין לזה ערך. לא ידוע לי על נבט חיטה בקשר לעצירות. האם אתה סובל מעצירות? יום טוב

14/09/2003 | 10:27 | מאת: קירה

לילך, האם כשאנחנו ממליצים על כף זרעי פשתן טחונים ביום, אנחנו מתכוונים לכף זרעים שלמים או כף זרעים טחונים? כי אם טוחנים כף זרעים שלמים, זה יוצא כמעט 2.5 כפות פשתן טחון.

מנהל פורום נטורופתיה