שבר מינימלי פרוקסימאל טיביה פלטו מידיאלי אספקט אחורי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/09/2019 | 10:12 | מאת: לילך

לאחר חבלה סיבובית ולאחר רנטגן וCT זו היתה ההבחנה . ובוצע קיבוע עי סד גבס אחורי מעל הברך. האם אין צורך בניתוח? האם קיבוע ל-4 שבועות לא יגרום ליותר נזק במידה והתאחה לא נכון ? אני בת 40 , מעולם לא גובסתי.

מנהל פורום אורתופדיה