תוצאות של בדיקות דם...בהתיחסות ל LDH

דיון מתוך פורום  רפואת משפחה

18/08/2014 | 16:00 | מאת: ליאת

ד"ר יעל כוכבי יקרה שלום. אני אשה בת 52,לא מעט מחלות רקע...פיברומיאלגיה קשה,חוסר בB12 דיי הרבה זמן(בבדיקות האחרונות ראיתי שהעלתי אותו. חוסר בויטמין D,שעדיין נמוך(לוקחת 6000יחב"ל) US כבד שומני אני שותה המון תרופות(אני מוזמנת למרפאת כאב שבתלה"ש בעוד שבועיים) מה אומרות הבדיקות שלי ברשותך,אם אפשר?! האם יש משהו שאני יכולה לעשות(הורדתי יפה את הכולסטרול) שמנתי מאד! אני מאד עייפה! כואב לי כל הגוף!!! Complete Blood Count הערות תוצאה ביחס לטווח הנורמה תוצאה שם בדיקה WBC 5.41 K/uL 4 10 5.41 RBC 4.93 M/uL 4 6.6 4.93 HGB 14.0 g/dL 12 15 14 HCT 42.1 % 36 46 42.1 MCV 85.4 fL 83 101 85.4 MCH 28.4 pg 27 32 28.4 MCHC 33.3 g/dL 31.5 34.5 33.3 PLT 355 K/uL 150 450 355 RDW-SD 43.0 fL 39 46 43 RDW-CV 13.9 % 11.6 14 13.9 PDW 15.1 fL 9 17 15.1 MPV 11.4 fL 7.8 12 11.4 P-LCR 37.4 % Instrumental Differential הערות תוצאה ביחס לטווח הנורמה תוצאה שם בדיקה Neutrophils % 48.3 % 42.5 73.2 48.3 Lymphocytes % 40.9 % 18.2 47.4 40.9 Monocytes % 6.3 % 4.3 11 6.3 Eosinophils % 4.1 % 0 3 4.1 Basophils % 0.4 % 0 2 0.4 Neutrophils 2.62 K/uL 2 7.15 2.62 Lymphocytes 2.21 K/uL 1.16 3.18 2.21 Monocytes 0.34 K/uL 0.29 0.71 0.34 Eosinophils 0.22 K/uL 0.03 0.27 0.22 Basophils 0.02 K/uL 0.02 0.1 0.02 Coagulation Tests הערות תוצאה ביחס לטווח הנורמה תוצאה שם בדיקה PT (sec) 10.1 sec 9.4 12.5 10.1 PT (INR) 0.89 INR 0.86 1.1 0.89 Biochemistry הערות תוצאה ביחס לטווח הנורמה תוצאה שם בדיקה Hemolysis Index NORMAL Sodium 140.4 mmol/L 136 146 140.4Potassium 4.2 mmol/L 3.5 5.1 4.2 Glucose 127.0 mg/dL 55 100 127 Calcium 9.7 mg/dL 8.8 10.6 9.7 Phosphorus 4.0 mg/dL 2.5 4.5 4 Urea 20.0 mg/dL 17 43 20 Creatinine 0.94 mg/dL 0.51 1.17 0.94 Uric Acid 6.93 mg/dL 2.6 6 6.93 LDH 618 U/L 0 480 ערכי הייחוס עודכנו ב-618 17/6/13 Creatine Kinase 227 U/L 0 145 227 AST(GOT) 50 U/L 0 35 50 ALT(GPT) 72 U/L 0 35 72 Alkaline Phosph. 63 U/L 30 120 63 Bilirubin, Total 0.72 mg/dL 0.3 1.2 0.72 GGT 45.4 U/L 0 38 45.4 Total Protein 7.37 g/dL 6.6 8.3 7.37 Albumin 4.6 g/dL 3.5 5.2 4.6 Cholesterol,Total 210.8 mg/dL Desirable: <200 mg/dL Borderline High: 200-239 mg/dL High: >=240 mg/dL Triglycerides 147.7 mg/dL Normal: <150 mg/dL Borderline High: 150-199 mg/dL High: 200-499 mg/dL Very High: >=500 mg/dL HDL Cholesterol 70 mg/dL 40 60 70 LDL Cholesterol 112 mg/dL Expected values Optimal:<100 mg/dL Near optimal:100- 129 mg/dL Borderline high:130-159 mg/dL High:>160 mg/dL Non-HDL Cholesterol 141 mg/dL An appropriate reference range for Non-HDLC can be derived by adding 30mg/dL to the reference value of LDL-C Iron 104.0 ug/dL 60 180 104 Transferrin 320 mg/dL 200 360 320 Vitamin B12 289.9 pg/mL 211 911 289.9 Endocrinology הערות תוצאה ביחס לטווח הנורמה תוצאה שם בדיקה TSH 1.88 mIU/L 0.55 4.78 1.88 Viral Serology הערות תוצאה ביחס לטווח הנורמה תוצאה שם בדיקה CMV Ab IgG 120.0 Positive U/mL Reference values Negative: <12 U/mL Equivocal: 12-14 U/mL Positive: >=14 U/mLCMV Ab IgM <5.00 Negative U/mL Reference values Negative: <18 U/mL Equivocal: 18-22 U/mL Positive: >=22 U/mL EBV EBNA Ab IgG 221.0 (Pos:>20) U/mL Vitamins & Metabolites הערות תוצאה ביחס לטווח הנורמה תוצאה שם בדיקה 25-OH Vitamin D 20.9 ng/mL Reference values Deficiency <10 ng/mL Insufficiency 10-30 ng/mL Sufficiency 30-100 ng/mL Toxicity >100 ng

מנהל פורום רפואת משפחה