אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.
מתכונים

אוסו בוקו

מידע כללי
כותב המתכון:
גולשים
מתאים לצמחוניים?
לא
סוג מתכון:
בשרים - תבשילי בקר
מספר מנות:
4
קלוריות:
מידע זה אינו זמין
זמן הכנה:
שעה
מרכיבים
* 8 יחידות בשר אוסובוקו - רגל אחורית של עגל עם עצם
* 1 כוס שמן זית
* 1 כוס קמח מעורבב עם מלח ופלפל
* 2 בצלים חתוכים לקוביות
* 3 שיני שום קצוצות
* 1 כוס יין לבן יבש
* 5 עגבניות חתוכות לקוביות
* 1 כוס מים
* 1 כף פטרוזיליה קצוצה
* גרידה מלימון אחד
* 1 כפית טבסקו
הוראות הכנה
1. מקמחים את חתיכות הבשר מכל צידיהן.

2. בסיר גדול, מחממים שמן זית ומשחימים את קוביות הבשר. מעמידים את נתחי הבשר, בניצב לסיר.

3. מוסיפים שום, בצל ועגבניות ומבשלים כעשר דקות. מוסיפים יין לבן ומים ומביאים לרתיחה.

4. מוסיפים טבסקו, מלח ופלפל, מכסים ומבשלים על אש נמוכה כשעה.

5. מערבבים בכלי קטן פטרוזיליה, שיני שום וגרידת לימון. מוסיפים את התערובת לסיר ומבשלים עוד כעשר דקות.

.