אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.
מתכונים

אוסובוקו קלאסי

מידע כללי
כותב המתכון:
שף אופיר ג'ובאני, NG, למגזין דרך האוכל
מתאים לצמחוניים?
לא
סוג מתכון:
בשרים - תבשילי בקר
מספר מנות:
קלוריות:
מידע זה אינו זמין
זמן הכנה:
מרכיבים
* קמח לקימוח
* 1.8 ק"ג בשר אוסובוקו עם העצם, פרוס לפרוסות בעובי 4 ס"מ
* 1 בצל גדול, חתוך לרבעים
* 2 גזרים פרוסים דק
* 2 סלרי פרוסים דק
* 4 שיני שום
* 5 גבעולי טימין
* 4 עגבניות חלוטות, מקולפות וחצויות
* 1 כוס יין אדום
* 2 כוסות ציר בקר
* 1/2 כוס שמן זית
הוראות הכנה
1. מקמחים את הבשר וסוגרים אותו במחבת רחבה

2. מניחים את הבשר בתבנית גבוהה ומוסיפים את יתר החומרים

3. מכסים את התבנית בנייר אלומיניום ואופים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות למשך ארבע שעות

4. מסירים את נייר האלומיניום ומחזירים לתנור לרבע שעה נוספת

מומלץ להגיש בתוספת אורז בר או תפוח אדמה אפוי.