אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.
מתכונים

סוטלץ' - מעדן אורז, חלב וקינמון

מידע כללי
כותב המתכון:
שף רפי טרגן, מתוך ה-DVD "מבשלים ים תיכוני"
מתאים לצמחוניים?
כן
סוג מתכון:
קינוחים - פודינג וטירמיסו
מספר מנות:
4
קלוריות:
מידע זה אינו זמין
זמן הכנה:
כחצי שעה + צינון
מרכיבים
* 2 כוסות אורז
* ½ 4 כוסות מים מינרלים
* 1 ליטר חלב
* 2 כוסות סוכר
* 2 שקיות סוכר וניל
* קינמון
* אגוזים
* קוקוס
הוראות הכנה
1. מאדים בסיר את האורז עם המים על להבה בינונית עד שהמים מתאדים לחלוטין והאורז מקבל מירקם רך מאוד.

2. מוסיפים לאורז את החלב, הסוכר והסוכר וניל ומביאים לרתיחה על להבה בינונית תוך כדי בחישה.

3. מבשלים 25 דקות נוספות על להבה נמוכה עד מצב של סמיכות מירבית.

4. מצננים, מעבירים את המעדן לכוסות הגשה ומקררים עד 6 שעות במקרר.

הגשה: מפזרים מעל מעט קוקוס, קינמון ואגוזים.