אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.
מתכונים

גריסי פנינה עם תבלינים

מידע כללי
כותב המתכון:
מגזין דרך האוכל, אוגוסט 2003
מתאים לצמחוניים?
כן
סוג מתכון:
ירקות - ירקות מאודים או מבושלים
מספר מנות:
5
קלוריות:
מידע זה אינו זמין
זמן הכנה:
45 דקות
מרכיבים
* 1 כוס גריסי פנינה מושרים למשך שעה
* 1/4 כוס עלי בזיליקום קצוצים
* 1/4 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
* 1/4 כוס עלי כוסברה קצוצים
* 1/4 כוס עלי שמיר קצוצים
* 3-4 שיני שום
* 1 כף שמן תירס
* 2 בצלים גדולים
* 1 כף מלח דל נתרן
* 1/2 2 כוסות מים
הוראות הכנה
מתכון של ד"ר אביטל סבג-חורש, מומחית לרפואה טבעית

1. שוטפים היטב את גריסי הפנינה עד שמי השטיפה צלולים. מייבשים במסננת כשעתיים. קוצצים את הבזיליקום, הפטרוזיליה, הכוסברה, השמיר והשום או טוחנים במטחנה.

2. מטגנים קלות את הבצל בשמן, מוסיפים את גריסי הפנינה, ולאחר שתיים-שלוש דקות מוסיפים את התבלינים הקצוצים ואת המלח.

3. מוסיפים את המים, מרתיחים ומבשלים על אש נמוכה כ- 40 דקות.