אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.
מתכונים
מתכנני הריון: כמה זמן אתם מנסים להיכנס להריון?
  מספר חודשים.
  עד שנה.
  מעל שנה.
  מעל שנה והתחלנו טיפולי פוריות
      תוצאות

עוף בפנקו - בסגנון יפני

מידע כללי
כותב המתכון:
ירון רומאנו, "רנינג סושי"
מתאים לצמחוניים?
לא
סוג מתכון:
עוף - בינלאומי
מספר מנות:
0
קלוריות:
מידע זה אינו זמין
זמן הכנה:
כחצי שעה
מרכיבים
* לפי הטעם חזה עוף, נתחים בגודל 2*3 ס"מ, לפי הצורך
* 1 חבילה בצל ירוק, חתוך לרצועות באורך 2 ס"מ
* 1 ביצה
* 2 כפות סאקי, (יין אורז)
* לפי הטעם קמח
* לפי הטעם שמן, לטיגון עמוק
* לפי הטעם פירורי פנקו
* לפי הטעם פלפל שחור
* לפי הטעם מלח
הוראות הכנה
1. משפדים על שיפודי עץ את נתחי חזה העוף והבצל הירוק.

2. מתבלים בפלפל שחור ובמלח. מכינים בלילה מהביצה, פלפל שחור, מלח וסאקי.

3. מקמחים את הנתחים המשופדים, טובלים בבלילה, ולאחר מכן טובלים את השיפוד בכלי שבו מונחים פירורי הפנקו, ומצפים את הנתח בכל צדדיו.

4. מטגנים את השיפודים בשמן עמוק עד שהעוף מזהיב.