אין להשאיר שדה זה ריק. אין להשאיר שדה זה ריק.
מתכונים

כרובית ברוטב עגבניות

מידע כללי
כותב המתכון:
אסנת לישע
מתאים לצמחוניים?
כן
סוג מתכון:
ירקות - ירקות מאודים או מבושלים
מספר מנות:
4
קלוריות:
מידע זה אינו זמין
זמן הכנה:
חצי שעה
מרכיבים
* 1 יחידה כרובית, מחולקת לפרחים
* לפי הטעם מלח
* 1 חבילה עגבניות מרוסקות
* 4 יחידות שן שום
* 1 יחידה בצל
* לפי הטעם בזיליקום
* לפי הטעם אורגנו
* לפי הטעם טימין
* לפי הטעם מלח
* לפי הטעם פלפל שחור, או לבן
* לפי הטעם אגוז מוסקט
* לפי הטעם גבינה בולגרית, צאן
הוראות הכנה
1.מרתיחים ומבשלים כרובית גדולה בסיר עם מלח כ 10 דקות.
2.מבשלים בסיר את הרוטב: שופכים קופסא גדולה של עגבניות מרוסקות.
3.מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את כל עשבי התיבול ומתבלים במלח, פלפל לבן או שחור ומוסיפים מעט אגוז מוסקט.
4.את הכרובית שוטפים ומכניסים לתוך הרוטב, מפזרים מעל קוביות גבינה בולגרית רצוי צאן. ומגישים חם.