לאחר הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

08/11/2016 | 18:49 | מאת: יעל

עשיתי שתל והרמת סינוס סגורה רציתי לשאול כמה פעמים בדרך כלל נהוג לעשות ביקורות עד החשיפה כדי לבדוק אם הכל תקין ושאלה וגם עוד שאלה הייתי גם מצוננת בקרוב מבריאה האם יש אפשרות יהיה לבדוק אם לא השתבש משהוא והכל יציב עם תוספת העצם וכו.. ?

14/11/2016 | 21:18 | מאת: ד"ר הילה קליין

יעל שלום מספר הביקורות הנדרשות לאחר ניתוח תלויות ברופא המנתח . בדכ יש צורך בביקורת תקינה אחת ובמידה ואין בעיות ניתן להגיע פעם נוספת רק לחשיפה. לגבי השאלה השניה כדאי לבצע צילום פנורמי ולהשוות אץ כמות העצם שהושתלה בסינוס לכמות שלאחר הניתוח. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

15/11/2016 | 12:36 | מאת: יעל

ובצילום רואים והאם התשובות של הצילום במקום ואם במקרה חסר קצת מה עושים שוב הרמת סינוס?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות