כאבים לאחר עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

31/10/2016 | 16:46 | מאת: אופירה

שלום , לפני כשלושה שבועות עברית 3 עקירות. עקירה של שן טוחנת ו2 עקירות של שיני בינה כלואות. כולן נמצאות בלסת התחתונה .צד ימין למטה איפה שעברתי עקירה אני סובלת מכאבים חזקים עד היום (3 שבועות אחרי הניתוח) שמושך לי לאוזן , הרופא שטיפל בי מסרב בתוקף !!! להאמין לי שהכאבים באוזן הם מאז העקירה . הרופא שממש בא לי לכתוב את שמו כי הוא רופא ממש לא נחמד . בכל אופן הכאבים לא פוסקים ויש גם תחושת דופק באיזור . מה עלולה להיות הסיבה ומה עליי לעשות?

14/11/2016 | 20:46 | מאת: ד"ר הילה קליין

אופירה שלום כאבים המקרינים לאוזן לאחר טיפולי שיניים בכלל ועקירות שיני בינה בפרט, עשויים להצביע על טראומה וכאב ממקור מפרק הלסת. מומלץ לבצע צילום פנורמי ולהתייעץ עם מומחה/ית פה ולסת. יש לשלול גם בעיות אחרות העשויות לנבוע מהעקירה . בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות