עודף רוק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/10/2016 | 15:47 | מאת: אורח

שלום אני סובלת מעודף רוק בפה בזמן שינה ולפעמים נפלט לי רוק מהפה כאשר אני מדברת וזה מאוד מביך , בנסוף לרוק שלי יש ריח רע האם דבר טבעי שלרוק יש ריח? חשוב לציין שאני בריאה בדרך כלל

29/10/2016 | 21:35 | מאת: ד"ר הילה קליין

כדאי להיבדק בנושא אצל מומחה/ת פה ולסת. בדכ לא מדובר בעודף בהפרשה של הרוק , אלא מחוסר יכולת לווסת את סגירת הפה או השפתיים. בד"כ נובע מעמדת לסתות או סגר שיניים לא תקין או מנשך פתוח. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות