כאבים במכתשית אחרי חודש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/10/2016 | 01:04 | מאת: מאיה

עקרו לי שן בינה לפני חודש בבית חולים, התברר שיש לי מכתשית יבשה והאזור הזדהם, לקחתי אוגמנטין שבועיים וגם עברתי טיפול שורש אצל מומחה לטיפול שורש, כי היה שורש חשוף קצת חזרתי אליו שלשום כי הכאבים לא הפסיקו והוא אמר שזה מהמכתשית וניקה לי את האזור ( גירד בפנים) היום לא כאב לי וגם לא אכלתי בגלל יום כיפור, אחרי שאכלתי הכאבים חזרו. מה אפשר לעשות? למה זה כואב כל כך הרבה זמן? לפי מה שקראתי זה אמור להתרפא תוך חודש

29/10/2016 | 21:31 | מאת: ד"ר הילה קליין

מאיה שלום אזור המכתשית של שן בינה תחתונה נוטה להזדהם בעיקר בעקבות כניסת מזון ולאו דווקא בשל מכתשית יבשה. מומלץ להקפיד על שטיפות מרובות עי שטיפת פה המכילה כלורהקסידן. כמו כן כדאי לבצע צילום ביקורת לשלול שאריות שורש במכתשית. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות