מכתשית יבשה לאחר עקירה כירורגית בשן בינה כלואה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/09/2016 | 15:17 | מאת: מאיה

שלום, עברתי עקירה כירורגית בבית חולים ב15.9, קיבלתי מוקסיפן 3 ימים ואחר כך הפסקתי, אחר כך הכאבים נהיו ממש חזקים והתברר שיש לי מכתשית יבשה והאיזור הזדהם, הרופא שטף לי את האיזור שם לי חומר והכניס לחור סיבים חומים שנראים עשויים מצמח ונתן לי אוגמנטין 5 ימים, אני מרגישה הרבה יותר טוב, אבל מודאגת מהסיבים, אני צריכה ללכת אליו שיוציא לי או שהם יצאו לבד? ואם צריך להוציא, כמה ימים הם צריכים להשאר?

26/09/2016 | 13:15 | מאת: ד"ר הילה קליין

מאיה שלום בדכ נוהגים להוציא את הסיבים 3-5 ימים. לעיתים הם נופלים לבד. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

27/09/2016 | 03:38 | מאת: מאיה

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות