מפחדת מעקירת שיני בינה כירורגית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/09/2016 | 10:48 | מאת: בת 24

שלום הפנו אותי לפה ולסת יש לי לעקור כירורגית 4 שיני בינה אני די פחדנית וביקשתי שיעשו לי את הטיפול בטישטוש במירפאה של הרופא אין אופציה כזו והוא עובד בבית חולים ואני יקבל הזמנה לטיפול (ככה אני יודעת שאני יהיה רגועה ) איך זה בדיוק הולך כל התהליך השמח להסבר

26/09/2016 | 13:07 | מאת: ד"ר הילה קליין

התהליך עשוי להיות שונה מבית חולים אחר למישנהו. על אף שאין הכרח לבצע עקירות דווקא בבית חולים. כדאי ונהוג להתייעץ על אופן התהליך עם הרופא המנתח. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות