שתל וממברנה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/09/2016 | 18:55 | מאת: נועה

אני אמורה לעבור שתל בשן טוחנת עליונה הרמת סינוס סגורה וגם ממברנה רציתי לדעת מה אומר הרמת סינוס עם או בלי ממברנה ולמה כאילו מחולק בנפרד בהסבר ולפעמים גם במחיר אודה על ההסבר ?

26/09/2016 | 13:22 | מאת: ד"ר הילה קליין

נועה שלום בהרמת סינוס בעצם מוסיפים עצם = השתלת עצם לאזור הסינוס המקסילרי . במהלך הפרוצדורה מפרידים את רירית הסינוס מהדפנות, הרבה כירורגית מניחים חייץ- ממברנה המגשרת על קרעים קטנים ומונעת מגרגרי העצם שנוספו לדלוף לסינוס. את יכולה לחלק את מחיר הניתוח - לשכר מנתח ולחומרים . בחומרים בדכ יופיעו תוסף העצם והממברנה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות