כאבים בלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

18/09/2016 | 15:00 | מאת: שמעון

שלום דר , אני מקווה שזה המקום הנכון . לפני כשבוע התקוטטתי עם מישהו וקיבלתי מכה בפנים בחלק של הלסת .. ומאז יש לי כאבים כשאני לועס או פותח יותר מדי את הפה , הכאבים הם בצד הנגדי של המכה (אם קיבלתי את המכה בצד שמאל אז הכאבים בצד ימין של הלסת ) יש משהו שאני יכול לעשות כדי לשפר את זה ? אני בצבא ואני לא יכול לראות בקלות רופא תודה מראש !

19/09/2016 | 11:07 | מאת: ד"ר הילה קליין

שמעון שלום חבלה ללסת בנקודה אחת עשויה לגרום לפריקה של מפרק הלסת בצד הנגדי ואף לשבר בעצם הלסת בצד הנגדי. בקש הפנייה לפה ולסת או למיון לצורך בדיקה וצילומים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית לכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות