מכתשית יבש

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

03/09/2016 | 22:20 | מאת: מיהל

שלום דר, לפני כ4 שבועות עברתי עקירה של 2 שיני בינה, בשניהם נוצרה מכתשית יבשה..אחרי סבל רב שמו לי את החומר שעשוי הציפורן והכאבים חלפו..עם זאת היום נפלט לי החומר ששמו( אמרו לי שאין צורך להוריד) ונותר החור של המכתשית..תוך כמה זמן צפוי להיסגר החור? האם צפויים לי כאבים באכילה בעקבות החור כמו בהתחלה בגילוי המכתשית? תודה

05/09/2016 | 19:39 | מאת: ד"ר הילה קליין

המכתשית מתמלאת כ3 חדשים מהעקירה , כך קורה עם כל מכתשית של שן שנעקרה לאו דווקא אם הייתה מכתשית יבשה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות