כאבים בפנים ובלסת חשש בעקבות טראומה גופנית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/08/2016 | 20:48 | מאת: שחף

שלום דר הילה קליין אני לפני כשנה חויתי טראומה גופנית בפנים היו לי חבלות והיה דימום והרופא שבדק אותי בבית החולים לא המליץ לי לבצע CT ראש ביגלל הקרינה והוא גם חשב שאין צורך אני לאחר הטראומה לאחר כמה שבועות הרגשתי שהעצמות הלסת העליונה נדחסו פנימה כזה ולא הרגשתי כאבים בעבר ועכשיו אני מרגיש כאבים יכול להיות שזה שברים במקסיליה או בזיגומה או שזה עיוות עשיתי צילום רנטגן ולא מצאו ועל פי מה שידוע לי שברים מתאחים לבד אז למה אני מרגיש מבחינה אססטתטית ותפקודית שמשהו לא תקין

30/08/2016 | 11:14 | מאת: ד"ר הילה קליין

שחף שלום כדאי להתייעץ במקרה זה אצל מומחה/ית פה ולסת ובמידת הצורך לבצע CT לאזור הפנים שיכול להדגים בבירור האם קיימים שברים בלסתות או בעצמות הלחי - זיגומה. איזה צילום רנטגן בוצע? בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות