כתם לבן בחניכיים בצילום שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/08/2016 | 14:11 | מאת: רותם

היי הייתי אצל רופא שיניים עקב דלקת בפה והוא עשה לי צילום שיניים. בלי קשר לדלקת הרופא ראה שיש לי על החנייכים 2 כתמים לבנים בצילום הרופא הלחיץ אותי שיכול להיות מדובר במשהו סרטני ויש ללכת להתייעץ עם רופא פה ולסת האם זה באמת יכול להיות סרטני ? תודה מראש

30/08/2016 | 11:12 | מאת: ד"ר הילה קליין

רותם שלום לא ברור משאלתך האם 2 הכתמים הלבנים עג רירית החניכיים ונראים בפה. או שמדובר בצילום רנטגן בו ישנם "כתמים" בהירים / לבנים בלסת? בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות