שבר

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

10/08/2016 | 22:16 | מאת: שירה

יש לי נראה לי שבר בשן שהיא עם כתר , בגלל ששמעתי קול. הייתי אצל הרופאה ובגלל שהייתי גם לפני טיסה וגם היה לחץ נתנה לי בינתיים אנטביוטיקה ושנחזור נטפל. בינתיים סיימתי את האנטביוטיקה אני עדיין בחופשה ולמרות סיום האנטביוטיקה עדיין יש כאבים מספיק למרות שעם לקיחת היה אמור להשפיע ומרגישה כאב ואי נוחות במקום האם בגלל שיש עדיין כאבים זה אומר שבטוח יש משהוא ומה יכול להיות האם הכאב הוא כתוצאה משבר יכול להיות או שיכול להיות משהוא אחר שגורם לכאב?

11/08/2016 | 15:43 | מאת: ד"ר הילה קליין

שירה שלום ייתכן ומדובר בסדק באחד השורשים. כדאי לפנות לצילום קטן של השן כולל צילום פנורמי. ולאחר מכן לטפל בהתאם. אולי תוכלי לקבל עזרה ראשונה מאחד הרופאים/ות האחרים במרפאה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות