קליקים חזקים ממפרקי הלסת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/07/2016 | 17:53 | מאת: אודליה נרדמן

בני בן 19 סובל כבר שנה מקליקים חזקים בזמן לעיסת מזון בלבד.אין לו כאבים כלל.הקליקים באמת מלחיצים ומפחידים למי שיושב בסמוך לו.מה אפשר לעשות בנידון וממה זה נובע?

29/07/2016 | 06:47 | מאת: ד"ר הילה קליין

קליקים בלסת נובעים מחסר מעבר חלק של הדיסק הסחוסי בתוך מפרק הלסת. כאשר המצב לא סימפטומטי בד"כ לא נוטים לטפל, אך קיימים טיפולים. מה גם שהמצב עשוי להיות סימפטומטי בעתיד. מומלץ להתייעץ עם מומחה/ית פה ולסת העוסקים בבעיות מפרקים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות