אחרי עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/07/2016 | 07:55 | מאת: מיקי

עברתי לפני שבוע בדיוק עקירת שן בינה בלסת תחתונה , עקירה פשוטה אבל סבלתי מכאבים חזקים באוזן ובחניכיים כל השבוע , עכשיו שאני נוקשת בשן הטוחנת הסמוכה לאתר העקירה יש לי כאב. האם הכאב נובע מהפצע בחניכיים באתר העקירה ? הם זה נורמלי ויחלוף כאשר האתר יתרפא ? או שיש דלקת ואז זה מצב מסוכן לשן? מה עליי לעשות? תודה

14/07/2016 | 06:53 | מאת: ד"ר הילה קליין

מיקי שלום תחילה יש לבצע צילום פנורמי לביקורת ולגשת לכירורג/ית שעקר/ה לך את השן לביקורת . לראות שלא נפגעה שן סמוכה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות