בדיקות שצריך לפני שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

19/06/2016 | 18:29 | מאת: גאיה

בעוד חודשיים - חודשיים וחצי אמורה לעבור שתל , רציתי האם חוץ מצילום סיטי מומלץ לעבור גם בדיקת דם - יש איזה משהו חשוב לבדוק במיוחד במידה שאו רק שתל אצטרך או תוספת עצם , וכבר כמה שנים לא עברתי בדיקת דם אבל השאלה אם יש איזה משהו בבדיקת דם שחשוב בשביל שתל או שלא והנני בסביבות גיל ה- 40 אם זה משנה משהו?

24/06/2016 | 05:25 | מאת: ד"ר הילה קליין

גאיה שלום במדה והנך בריאה , לא סובלת מסכרת ולא סובלת מהפרעה בתפקודי הקרישה, אין צורך לבצע בדיקת דם מיוחדת לפני ההשתלה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות