נעילת לסתות וכאבי ראש ופנים מיואש כבר לגמרי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

14/06/2016 | 15:45 | מאת: תום

מאז שאני קטן אני סובל מבעיות רגשיות וחרדות, בעקבות המצבים כאלה אני נועל את הלסתות והשיניים בחוזקה ברוב שעות היממה... (בלילה שאני ישן לא) היום אני בן 28... ובעקבות זה אני סובל מכאבים בפניפ, בראש וברקות... כואב לי לדבר ולפתוח את הפה בכללי... האם יש פתרון? (להפסיק לנעול את הלסתות אני לא יכול כי המקור להרגל הוא רגשי)

24/06/2016 | 05:22 | מאת: ד"ר הילה קליין

תום הפתרון הוא טיפול תחילה בבעיה הרגשית הגורמת לנעילת הלסתות . ואחכ או במקביל לטפל בנזק שנגרם למפרק הלסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות