סיטי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

12/06/2016 | 19:17 | מאת: חלי

אם מקבלת הפנייה לעשות סיטי ורק עוד חודש אעשה כי רק אז יעברו 3 חודשים המכון יקבל את ההפניה והתשלום עדיין? והאם אחרי 3 חודשים שעשיתי את הסיטי יהיה כבר אינדקציה לגבי הצורך או אי צורך בנרמת סינוס ואיזה סוג והאם סיטי מספיק או צריך גם צילום פנורמי ?

24/06/2016 | 05:16 | מאת: ד"ר הילה קליין

לצורך ביצוע שתלים יש צורך בצילום סיטי ולא פנורמי.הסיטי יכול להדגים האם ישנו צורך בהרמת סינוסים. לגבי תשלום יש להתייעץ עם המכון המבצע. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות