צילום סיטי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/05/2016 | 18:46 | מאת: רינה

רציתי לשאול כמה זמן בדרך כלל נהוג לעשות סיטי והאם יש הבדל מבחינת בין צילום הסיטי אם אעשה בערך אחרי 3 חודשים ואת השתל רק כעבור 5 חודשים ולא 4 חודשים בערך באינפורמתיה בסיטי שידעו אם אצטרך הרמת סינוס או לא זאת אומרת האם סביבות 3 חודשים שאעשה את הסיטי יכולים לקבל אינדקציה כבר מאז מה יקרה כעבור 5 חודשים ?

24/05/2016 | 07:58 | מאת: ד"ר הילה קליין

רינה שלום עפ הסיטי יכולים לקבל אינדיקציה לגבי 5 חדשים קדימה , אבל מומלץ לעשות את הסיטי סמוך למועד ההשתלה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

24/05/2016 | 08:02 | מאת: רינה

ברור אבל הבדל של חודש פה לשם לא יכול להשתנות הצילום ?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות