הדמיית הזזת לסת ויישור שיניים

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

18/05/2016 | 08:37 | מאת: תומר

שלום, רציתי לדעת אם יש איזושהי אפשרות לראות הדמיה של יישור שיניים + הזזת לסת תחתונה ביחד, כיוון שמהמידע שהשגתי מצאתי רופאים שמטפלים רק באחד מהשניים.

23/05/2016 | 10:46 | מאת: ד"ר הילה קליין

תומר שלום ישנן תכנות שנותנות הדמיה של הזזת השיניים והלסתות . הבעיה שהתוצאה המתקבלת לא תמיד משקפת את המציאות כיוון שהיא מראה במדויק את תזוזת העצמות וגם השיניים . אך האלסטיות של הרקמות הרכות סנטר שפתיים וכו משתנה מאדם לאדם בעקבות תזוזת השיניים והלסת ואת זה התכנה לא יודעת להראות במדויק. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

23/05/2016 | 11:21 | מאת: תומר

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות