סדק

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

21/05/2016 | 13:45 | מאת: נעמה

מצאו לי סדק למרות שלא ראו בצילום ולא בעקירה החלטנו לעקור בגלל כאבים שלא יכולתי לשאת ובאמת היה סדק ולא היה מנוס שאלתי האם יכול להיות בגלל שעקרו והוציאו את השן לפני שהמשיכה לעשות עוד בעיות ודלקות בשלב די התחלתי יכול להיות שבעקבות זאת יוכלו לעשות השתלת שן ללא הרמת סינוס כי זו שן טוחנת עליונה בזכות זה שתפסנו את זה מהר יש לזה קשר לכמות הספיגה אם תופסים מהר את הסדק או מאוחר יותר?

23/05/2016 | 10:54 | מאת: ד"ר הילה קליין

נעמה שלום בדכ אם תופסים סדק בזמן הספיגה מועטה. אבל לגבי שן טוחנת והרמת הסינוס קראי את תשובתי לענת מתחת שאלתך. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות