כאב

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

22/05/2016 | 23:47 | מאת: שירה

היו לי כאבים בסוף מצאו שיש סדק ועקרו לא היתה ברירה אחרת למרות שכל השן כבר היתה קרובה מאוד לכתר קבוע עכשיו השאלה שלי איך זה הגיוני שיש אנשים שהסדק עוד לא גרם הרבה נזקים בעצם ובחניכיים כלומר זה עוד בשלבים לא ראשונים וכאב לי תופת ועוד שמעתי הרבה מקרים שיש סדק ורק עד שמגלים ובכלל לא כואב למרות שעשה הרבה נזקים איך זה הגיוני האם זה קשור לרגישות בשיניים למי שיש שיניים רגישות יסבול יותר מוקדם או שזה קשור אולי לגודל הסדק?

23/05/2016 | 10:57 | מאת: ד"ר הילה קליין

שירה שלום סדק קשה לאבחן כיוון שבד"כ מדובר בשיניים עם טיפול שורש שנסדקות ואין להן עצבוב תחושתי ובדרך כלל האבחנה קורת רק לאחר שנוצר נזק משמעותי לעצם. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות