כאבים לאחר שתלים בלסת תחתונה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

16/05/2016 | 11:10 | מאת: קובי בואנו

עברתי לפני שניים עשר יום שני שתלים בלסת תחתונה,לאחר שבוע ימים של אנטיביוטיקה ומשככים בלי סוף הכאב לא חלף ולא פחת. לאחר בדיקה חוזרת אצל הרופא וצילום אמר שאין דלקת ואין זיהום והכל נראה בסדר. הכאבים חריפים ולא פוסקים, אני אובד עיצות ולא יודע מה לעשות. האם זה סביר והגיוני שימשכו כאבים כל כך הרבה זמן.

17/05/2016 | 08:53 | מאת: ד"ר הילה קליין

האם אתה סובל מחום מעל 38 ? או מהפרשה מוגלתית? האם ההשתלה לוותה בהשתלת עצם? האם התחושה בשפה או הסנטר תקינה? האם עברת את ההשתלות אצל כירורג/ית מומחה או מומחה/ית לחניכיים? בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות