עקירת שן טוחנת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/05/2016 | 20:55 | מאת: שירלי

אני כבר מעל 3 שבועות אחרי עקירת שן טוחנת רציתי לשאול האם יש סיכוי שיש לי תחושות של לקנח באף בימים האחרונים קשר לעקירה כי אני לא חולה או משהוא בסגנון הזה השאלה אם יכול להיות קשר או מקריות אני שואלת בגלל שן טוחנת עליונה וסינוסים?

17/05/2016 | 08:48 | מאת: ד"ר הילה קליין

שירלי שלום אחד הסיבוכים שייתכנו בעקירת שן טוחנת עליונה הוא פריצה לחלל הסינוסים ובעקבותיו דלקת באזור זה. במידה ואת חוששת כי זה המצב , מומלץ לבצע צילום פנורמי לביקורת ולפנות לרופא המטפל. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות