צילום סי טי

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

15/05/2016 | 08:05 | מאת: רעות

רציתי לשאול האם בצילום סיוי בלסת שעושים רואים את מצב העצם ומצב השיניים והכל רק באיזור השתל או יש גם תמונה על כל הלסת שרואים הכל שם גם אם יש דברים שבכלל לא ידענו יכול להיות כגון זיהומים בעוד מקום בלסת שבכלל לא יודעים שיש.

17/05/2016 | 08:41 | מאת: ד"ר הילה קליין

רעות שלום צילום סיטי דנטלי של הלסת העליונה מצלם את כל הלסת וניתם לאבחן בעזרתו פגמים או תחלואות הממוקמות בעצם הלסת או בסינוסים המקסילריים בדכ בחלק התחתון שלהם. צילום זה לא מאבחן זיהומים או בעיות בשינים עצמן. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות