שיקום על גבי שתל

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

29/04/2016 | 16:50 | מאת: יערה

רציתי לשאול איך הולך שלב השיקום על גבי שתל משלב השתל - מדובר משן טוחנת עליונה. האם משתשים במשהוא אחרי הניתוח של השתל ולודא שהכל בסדר וברגע שיראו שהכל בסדר , האם שוב משתמשים בתבנית ובדיקת הלסת הנגדית גם , האם כל הדרך זהה כמו בשן שלא היה בה שתל כלומר : מבנה, כתר זמני וכתר קבוע ובכלל איך בכלל הולך כל התהליך?

05/05/2016 | 08:49 | מאת: ד"ר הילה קליין

יערה שלום התהליך דומה להרכת כתר עג שן. ישנו מבנה , כתר זמני ובסוף כתר קבוע. השונה בשתלים שלא צריך להשחיז שן בפה אלא רק לוקחים לך מידות והעבודה הטכנית נעשית כולה במעבדה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות