עקירת שן

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

23/04/2016 | 00:21 | מאת: ירדן

עקרו לי את השן לאחר שן שעשתה לי המון בעיות רציתי לשאול אחרי כמה זמן אפשר לצחצח רגיל את איזור העקירה? וזאלה שנייה כמה זמן אחרי התקנת שתל אפשר לעשות ניקוי אם לא יוכל להזיז את התור שיש לפני ולא אחרי?

25/04/2016 | 21:01 | מאת: ד"ר הילה קליין

ירדן שלום לא מומלץ לצחצח שיניים רק ב24 שעות הראשונות לאחר ביצוע הליך כירורגי בחלל הפה כמו שתל או עקירה וכו' לאחר מכן אין מניעה לצחצח. לשיננית מומלץ ללכת כאשר האזור אינו רגיש יותר. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות