תגובה אלרגית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/04/2016 | 19:15 | מאת: שרית

שלום, עברתי אתמול טיפול שיניים ללא הרדמה, במהלכו הרופא שם כתר זמני. מסיום הטיפול יש לי מין הרגשה של רוק שמצטבר בזווית הימנית של הפה. האם זו יכולה להיות תגובה אלרגית לחומר ממנו עשוי הכתר? תודה

25/04/2016 | 21:28 | מאת: ד"ר הילה קליין

שרית שלום זה לא תסמין של תגובה אלרגית , אבל ייתכן שטעם הדבק בו השתמש הרופא או הפולימרים המשתחררים מהכתר הזמני עשויים לגרום לתחושה של עודף רוק. תופעה האמורה לחלוף . בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות