לסת תפוסה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

09/01/2016 | 16:54 | מאת: פזית

שלום, לפני כחודשיים נתפסה לי הלסת בעת פיהוק, היה לי קשה לפתוח את הפה, ללעוס ובכלל היה מלווה בכאבים עזים. הייתי בפה ולסת בבילנסון, שם נאמר לי שהשרירים נתפסו לי ושעליי לעשות קומפרסים חמים ופיזוטורפיה ללסת. וכך עשיתי. עוצמת הכאב פחתה אך עד היום יש לי כאבים, קשה לי עדיין לפתוח את הפה, חשה שהלחיים שלי שוקעות לבפנים והלסת התחתונה כבדה ויוצאת קדימה. מעבר לכך בשבועיים האחרונים אני שוחקת שיניים (קדמיים ופנימיים) כתוצאה מסגירה חזקה של הלסתות. מה עושים כדי לטפל בזה? תודה

10/01/2016 | 01:10 | מאת: ד"ר הילה קליין

פזית שלום פזיותרפיה עי גורם מקצועי כגון פזיותרפיסט או כירופרקט המתמחה בטיפול ייעודי למפרק הלסת בדכ יעיל יותר מרק פזיותרפיה עצמאית בבית על אף שגם היא יעילה מאד. לעיתים טיפול תרופתי , סד לילה ובמקרה הצורך שטיפת מפרק או ארתרוסקופיה עשויים לסייע. מומלץ לנות למומחה/ית פה ולסת או למרפאת פה ולסת בה יש רופאים המתמחים בנושא הספציפי של המפרק ולקבל את הטיפול המתאים . הטיפול משולב פזיותרפיסט/ית , רופא/ת שיניים לביצוע סד ו כירורג/ית פה ולסת . בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסתות

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות