דימום לאחר עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

06/11/2015 | 13:55 | מאת: קטי

לפני 3 ימים עקרו לי שן בינה ביום של העקירה ירד לי הרבה דם למרות שלחצתי עם תחבושת והחלפתי אותה ירד לי דם יותר מ20 דקות בעצם עד שהלכתי לישון באותו יום התעסקתי ב איך למנוע את הדימום. גם עם שקית תה. הדימום התחיל לדהוך והלכתי לישון עם קערה לידי כדי לירוק מידי פעם רוק עם דם עכשיו אני מבינה שאסור שיהיה דימום יותר מ20 דקות ולי היה הרבה יותר זמן. אני צריכה לדאוג על זה עכשיו ולעשות משהו? הדימום נפסק כמובן ולמחרת בבוקר היה קצת טיפה דם עם הרוק. בנוסף רציתי גם לדעת אם אני יכולה לשתות כרגע משקאות חמים כמו תה קפה מרק וגם אוכל חם, אחרי שעברו כבר 3 ימים ללעוס כואב לי מידי.

07/11/2015 | 20:50 | מאת: ד"ר הילה קליין

קטי שלום החשש מדימום הוא ב 24 שעות הראשונות לאחר העקירה. אין מניעה לחזור ולאכול או לשתות חם 3 ימים אחרי . בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

09/11/2015 | 18:56 | מאת: קטי

כבר עברו 6 ימים מאז שעקרו לי שן בינה תחתונה ועוד סובלת מכאבים ו תחושות לא נעימות :( כמה זמן זה עוד יימשך?

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות