נגע בפה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

17/10/2015 | 09:43 | מאת: לי

שלום רב, לפני קצת יותר משבוע, גיליתי כיב לבנבן קטן באזור החניכיים בצד ימין. הוא מתנפח ויורד לסירוגין. הוא לא כואב, אין לי חום והתחושה הכללית טובה. הייתי אצל רופר משפחה שנתן לי שטיפה לפה אבל זה לא עוזר. אני פוחדת שמדובר במשהו מסוכן. אציין כי לפני חודש בערך עברתי עקירה כירורגית בדיוק בצד הזה, יכול להיות שזה קשור? תודה על התשובה מראש.

01/11/2015 | 05:57 | מאת: ד"ר הילה קליין

לי שלום התופעה שאת מתארת עשויה לנבוע מזיהום מקומי / אבצס קטן שייתכן הנובע מבעיה דנטלית כלשהי. פני בהקדם לבדיקה אצל רופא השניים שלך . במידה ולא נמצאה בעיה והכיב לא חולף פני לכירורג/ית פה ולסת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות