רגישות ושחיקה

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

20/10/2015 | 16:40 | מאת: ירדן

הנני שוחקת שיניים ובזמן האחרון הן בעקבות זה ובין ששיניים רגישות הרגישות עולות ויש מדי פעם התקפים חשבתי שזה משן מסוימת אומנם בהרבה יותר בה אבל יש בעוד שיניים ויש לי גם נזקים שנעשו בעבר ועכשיו מהשחיקה רציתי לשאול אם יעשו לי תיקונים הרגישויות תפחת וברור שאחכ כך חשבתי שאפשר לוותר אבל כנראה שאין מנוס אלא אצטרך סד אבקש שיעו אבל התיקונים יכולים להוריד רגישויות ובאיזה סוג של תיקונים עושים כלומר מאיזה חומר וכמה איבוד חומר שן והאם זה באמת יכול להוריד רגישויות וסד באיזה סוג אפשר להשתמש והאם יש שוני משמעותי בין הסוגים וצריך מדי פעם שיראו אותו וכמה הקושי יהיה להתרגל אליו וגם בקשר לרגישויות יש משהוא שאפשר להקל בצחצוח / בתזונה/שתייה שיכול להקל על המצב?

01/11/2015 | 05:59 | מאת: ד"ר הילה קליין

ירדן שלום ראי תגובתי לשירה בשאלה הקודמת. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות