רגישות

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

13/10/2015 | 16:46 | מאת: לילך

יש לי רגישות בשן כנראה גם בגלל רגישות וגם בגלל שאני שוחקת ועכשיו האם יכול להיות פתאום החמרה וממש מציק ההחמרה במיוחד בשן אחת בהרבה יותר משאר השיניים שממש מרגישה לפעמים כאב חזק כמו של חור גדול מאוד בשן וגם פתאום מציק לי גם השברים הקטנים שיש מהשליקה זה הגיוני שפתאום כל זה מפריע וכואב למרות שמספיק זמן יש לי הרגישות והשחיקה ואיך זה פתאום מחמיר?

20/10/2015 | 10:01 | מאת: ד"ר הילה קליין

לילך שלום פני לפורום העוסק ברפואת שיניים בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת.

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות