כאב

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

11/10/2015 | 16:48 | מאת: יהודית

הנני שוחקת שיניים ויש לי שיניים רגישות ומשתמשת במשחת שיניים מיוחדת לעניין זה. פתאום בימים האחרונים יש לי יותר כאבים ו/או רגישויות והשברים שיש לי מציקים יותר גם בכאב וגם דוקר שפתאום נוגע במשהוא או בשן אחרת מה כדאי לעשות להרגעה והאם אם יתקנו את השברים הקיימים זה יקל על הכאב ובאיזה שיטות. משתמשים להשלמת שברים והם קטנים . ומה ניתן ואו כדאי לעשות?

13/10/2015 | 12:14 | מאת: ד"ר הילה קליין

יהודית שלום הפורום מטפל בניתוחי פה ולסת ובלוטות רוק . לגבי שאלות על טיפולי שיניים אנא פני לפורום המתאים. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות