הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

29/09/2015 | 13:14 | מאת: דנה

שלום עברתי לפני 6 שבועות הארכת כותרת ולפני 3 שבועות ריפוד הכתר הזמני ושוב מרגישה שהכתר מתנדנד לא יציב ועומד ליפול מה שהיה לפני הניתוח. האם זה אומרשמשהוא לא בסדר ולא הצליח לתקן את הבעיה שהיתה ואצטרך משהוא אחר עוד ניתוח או עקירה?

13/10/2015 | 12:10 | מאת: ד"ר הילה קליין

דנה שלום במידה והרופא לא הצליח ליצור כותרת מספיק ארוכה על מנת לאפשר הלבשת כתר, ייתכן ואין מניעה מעקירה. אבל יש לבדוק קודם ייתכן וזו בעיה בכתר עצמו. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות