עקירה כירוגית

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

25/09/2015 | 11:10 | מאת: אורן

הייתה לי שן עם שורש שבור ונאלצתי לעקור אותה, מדובר בשן שקרובה לסינוס ובעקבות העקירה נוצר קרע בסינוס. הרופא תפר מסביב ואמר שבמרבית המקרים זה מסתדר איך יודעים אם אכן החור נסגר ? מה זאת אומרת מסביב ? מה הכוונה כשאמר שהוא סוגר פיסטולה ?

13/10/2015 | 12:07 | מאת: ד"ר הילה קליין

אורן שלום. ישנה טכניקה מיוחדת לסגירת הפיסטולה = המעבר בין הסינוס לפה. תפירה מסביב לא תמיד עוזרת. כאשר המעבר סגור אין מעבר בין החללים הפה והסינוס. ראה המלצתי בתשובה למטה. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות