חיוך שלם

דיון מתוך פורום  שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות

26/09/2015 | 23:59 | מאת: יאיר

לפני שבועיים עברתי עקירה בלסת עליונה ונוצרה לי פיסטולה, הרופא אמר שלקח רירית מהלחי כדי לסגור אותה. האם תוכל בבקשה להסביר לי מה הכוונה והאם יכול להיות לזה קשר שאין לי אפשרות עדיין לחייך בפה מלא ? החיוך שלי מעוות ): מה ניתן לעשות כדי לשפר זאת ? תודה.

13/10/2015 | 12:09 | מאת: ד"ר הילה קליין

יאיר שלום כאשר נוצר חור מעבר בין חלל הסינוס לפה יש צורך לסגור אותו ברקמה נוספת . בדכ מזיזים את רקמת החניכיים הסמוכה. ייתכן ומה שאתה מרגיש זו המתיחה מהתפרים. כדאי להמתין לריפוי ואז לראות האם המצב לא משתפר ולהתייעץ עם הרופא המנתח. בברכה, ד"ר הילה קליין מומחית בכירורגית פה ולסת

מנהל פורום שיקום הפה וכירורגיית פה ולסתות